søndag den 13. februar 2011

En fantastisk dejlig dag...

Der blev scrappet og shoppet igennem til Skaga Scrap d. 12 feb. Vi havde en rigtig dejlig dag , fyldt med god stemning, hygge, snak og masser af kreativ inspiration.
Det første der mødte dit blik når du kom ind i den store sal var Unik scrap dejlige store butik - fyldt med masser af spændende materialer. Her kunne alle behov blive mættet om man så var kort mager eller scrapper.
 Vi fra Skaga Scrap havde glædet os rigtig meget til denne dag og vi ser tilbage på dagen med glæde - vi håber at i deltagere har det på samme måde.
Som alle ved - at uden mad og drikke, flyder kreativiteten ikke. Vi spiste masser af god mad både til frokost og til aften. Og til eftermiddagskaffen kunne man sammen med hjemmebagte boller og frugtfad få denne dejlige kage som var kreeret af Laila. Den smagte himmelsk. 
Vi fra Skaga Scrasp vil gerne skrive en tak til alle jer deltagere som var med til at gøre denne dag god, hyggelig og inspirerende. Vi håber at i alle kommer til vore næste Skaga Scrap som vil finde sted i løbet af efteråret. Så hold øje med bloggen - der bliver snart meldt en ny dato ud.

Vi vil også gerne sende en stor tak til Unik Scrap ved Benedikte og hendes dejlige hjælpere. Tak for den store indsats i gjorde med at komme med butikken - det var dejligt at i havde så mange forskellige varer med.

Det skal også lyde en tak til jer som var med til at afholde workshops - 1000 tak for hjælpen.

Vel mødt til Skaga Scrap i efteråret

1 kommentar:

  1. Ja tusind tak for en helt igennem dejlig og hyggelig dag. Super dejlig mad hele dagen og ikke mindst nogle fantastisk inspirerende og lærerige kurser og undervisere. vi kommer helt sikkert igen til efteråret
    hvis datoen passer :-)))

    SvarSlet