onsdag den 2. februar 2011

Vi har fået en opfordring....

Vi er blevet givet en god ide - og det er at man til Skaga Scrap har mulighed for at støtte "Operation - skriv hjem".
Så der vil være mulighed for at aflevere kort denne dag samt der vil være mulighed for at få papir rester til at arbejde med ...

2 kommentarer:

  1. Hey vil lige minde om der ikke må være nogen form for glimmer på kortene - bare hvis nogen vil lave hjemme fra også. Charlie der står for det er super glad for det og håber som jeg der kommer mange kort til soldaterne :)

    SvarSlet
  2. Fifty og jeg er superglade og siger på forhånd mange TAK for det fine initiativ - vi er selv i Høje Taastrup i denne weekend til et arrangement der. Jeres område er ikke liiiige et sted jeg kommer forbi ret tit =0), så det er dejligt med lokal støtte til OSH. I er MEGET velkommen til at kigge forbi www.operationskrivhjem.dk hvor I kan se mere om projektet - og i 2011 er der faktisk en præmie på spil HVER måned trukket blandt månedens kommentarer. Der er fotos af OCEANER af kort der er modtaget og sendt videre - så I er også velkommen til at bruge bloggen som inspirationsblog. RIGTIG god scrap og kortdag til jer allesammen - jeg hilser gerne fra jer herovre på "øen" på lørdag.

    SvarSlet